Ilmoittautuminen kursseille

Alla olevalla lomakkeella voit ilmoittautua kursseille. 

Lisätietoa kurssisisällöstä ja kurssipäivät näet kurssit -välilehdeltä. 

Jos ole kiinnostunut yksityskoulutuksesta itsellesi tai ryhmäkoulutuksesta ryhmällesi, katso vapaat ajat: https://vello.fi/koirakoulumaltti/ tai jos et löydä vaihtoehdoista sopivaa aikaa, ole yhteydessä sähköpostitse: annina@koirakoulumaltti.fi


Yleistä koulutuksista

Koulutuksiin osallistuvan koiran tulee olla terve ja rokotettu. Koiralla ei saa olla sisä- tai ulkoloisia eikä se saa kantaa tarttuvia tauteja. Koirat eivät saa käyttäytyä aggressiivisesti ihmisiä tai toisia koiria kohtaan.

Omistaja vastaa koirastaan myös kaikkien koulutusten aikana.

Kurssi järjestetään, jos sille ilmoittautuu vähintään kolme koirakkoa.

Henkilötietojen tallentamien

Lähettämällä ilmoittautumisen hyväksyt, että Koirakoulu Maltti tallentaa antamasi tiedot. Näitä tietoja ei luovuteta ulkopuolisille.

Maksu- ja peruutusehdot

Kurssit maksetaan etukäteen erikseen toimitettavalla laskulla.
Asiakas voi perua osallistumisensa 7 vrk ennen kurssin alkua veloituksetta. Jos kurssi perutaan 7-1 vrk ennen alkua, veloitetaan 50 % hinnasta. Jos kurssi perutaan sen alkamispäivänä tai sen jälkeen, peritään koko kurssimaksu. Peruutukset tulee aina tehdä kirjallisesti.

Kursseilla ei ole korvauskäytäntöä, mutta voit halutessasi luovuttaa paikkasi itse hankkimallesi korvaajalle. Ilmoitathan poissaolot ja korvaukset hyvissä ajoin. 

Yksityskoulutukset ja ryhmäkoulutukset laskutetaan erikseen. Maksuehto 7 vrk ellei muuta ole sovittu. 

 Mahdolliset ryhmien ja yksityistuntien peruutukset tulee tehdä viimeistään 7 vrk ennen koulutuksen alkua. Peruuttamaton koulutusaika veloitetaan. Poikkeuksena koiran tai ohjaajan sairastuminen, jolloin yksityskoulutukseen aikaa voidaan siirtää.

Yksittäisten treenikertojen (kertakoulutukset, riistatreenit) peruutusehdot ovat samat kuin kurssien peruutusehdot. Kts. ehdot yllä.

Ilmoittautumalla koulutukseen sitoudut näihin ehtoihin.